Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: bobiberk Категория: Забавление
Прочетен: 64727 Постинги: 35 Коментари: 22
Постинги в блога от 25.06.2012 г.
 Ева не е имала право на избор, тъй като е съществувал само Адам. От там насетне дъщерите ѝ винаги са се лутали и са измъчвали хубавите си главички с въпроса дали Той е истинският, дали Той е мъжът на живота им и дали Той наистина я обича нея и единствено нея. Няма как. Въпреки всички словесни уверения съществуват допълнителни жестове и поведение, които допълват или разкриват дали мислите едно и също и дали наистина той ще остане при вас или просто стоите на малка гара, където експресният влак няма никакво време да поостане. И ако е спрял, то е само по грешка. Колкото и невероятно да се чувствате с един мъж, колкото и пеперуди да пърхат в стомаха ви, достатъчни са само няколко малки признака, за да се уверите, че срещата с него е имала съдбовен характер:

 

Той говори в множествено число

 

Не казва „аз", а „ние" - „Ние" ще пътуваме някъде си, ще ходим да гледаме европейското по футбол, ще отскочим до магазина. Разбира се, след отскачането до магазина и последвалото суетене около приготвянето на вечерята, той при всички случаи би взел някакво участие – дори при отсервирането на масата. Признайте си, че тази представа направо гали въображението, но ако той наистина го прави няма съмнение, че му е много приятно с вас и е готов да го прави още и още. Разбира се, че няма търпение да мине деловата част и да ви покаже на колко още неща е способен.

 

С удоволствие се запознава с всичките ви роднини

 

Дори и с най-проклетите. Както е готов да покаже и своите най-проклети, но предпочита да ви запознае с близките и обичаните – особено с мама. Както знаете, неговата майка е изключителен филтър и щом той го прави, значи единствено и само че е готов да представи втората жена, която има роля в живота му и то каква!

Категория: Забавление
Прочетен: 262 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: bobiberk
Категория: Забавление
Прочетен: 64727
Постинги: 35
Коментари: 22
Гласове: 33
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Юни, 2012  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930